Spain Register is een service voor alle bedrijven, zelfstandigen en particulieren in Spanje.

Meer dan 10.000 Spaanse instanties publiceren al hun meldingen in één centraal register.

Accountnet is nu aangesloten bij dit register voor de uitgifte van digitale certificaten en heeft een speciale aparte website gemaakt, die voor iedereen beschikbaar is:

 

U kunt zich via deze website inschrijven bij vrijwel alle openbare instanties in Spanje, zonder dat u zich persoonlijk hoeft te melden bij die instanties, zonder dat u last heeft van lange wachttijden, onwillige ambtenaren en ergernissen.

Vanaf nu kunt u zich abonneren op de speciale Spain Register Alert service (SRA).

Via de SRA service bewaken wij voor u alle notificaties bij meer dan 10.000 overheidsdiensten, gemeentelijke diensten, publieke organisaties en instellingen in Spanje inclusief op uw naam staande verkeersboetes.

Via de SRA service ontvangt u alle correspondentie en aantekeningen welke een Spaanse instantie op uw naam heeft staan.

Dat scheelt enorm veel misverstanden ergernis en geld, erg veel geld.

Het niet tijdig reageren op correspondentie, of boetes, kan veel problemen opleveren door extra kosten rente en boetes die cumuleren als er niet of niet tijdig gereageerd wordt.

SRA IS UW PERSOONLIJKE WAAKHOND BIJ ALLE SPAANSE INSTANTIES.

U heeft een certificaat van de Spaanse belastingdienst nodig om de SRA service te kunnen starten.

Als u geen digitaal certificaat heeft kunnen wij dat voor u verzorgen.

De eenmalige kosten van dit certificaat bedragen € 95,00 voor een persoonlijk certificaat en € 125,00 voor een certificaat van een vertegenwoordiger van een bedrijf. (alleen bij een eerste aanvraag!)

Als u dus al een digitaal certificaat heeft, hoeft u geen eenmalige kosten te betalen.

De SRA service kost jaarlijks € 65,00 incl btw voor een persoonlijk certificaat en € 140,00 incl btw voor een certificaat van een vertegenwoordiger van een bedrijf.

U kunt deze dienst op elk gewenst moment stopzetten.

Als buitenlands ingezetene (Resident) of niet-ingezetene (Non-Resident) bent u waarschijnlijk niet op de hoogte van alle bureaucratie die in Spanje bestaat.

De SRA service zorgt er voor dat u volledige controle over uw belangen in Spanje heeft en dus nooit meer voor verrassingen komt te staan.

Wenst u meer informatie neemt u dan contact op met één van onze service medewerkers.

U kunt ook direct naar de website www.spainregister.com gaan voor verdere informatie en om direct een abonnement af te sluiten.